Söker du arbete hos Pars Plåtgruppen AB

You are here:-, Lediga tjänster BTT-Söker du arbete hos Pars Plåtgruppen AB

Söker du arbete hos Pars Plåtgruppen AB

4 januari, 2019 Bo Karimi

BTT Plåt AB är fortsatt inne i en mycket stark fas av tillväxt och expansion. För att möta detta och tillgodose marknadens efterfrågan och krav söker vi nu engagerade personer som vill bidra och utvecklas tillsammans med oss.

Kantpressoperatör

Vi söker kantpressoperatörer, gärna med tidigare erfarenhet av styrsystemet AMADA. Vår maskinpark är relativt modern, med bl.a. en helt ny Amada HG-ATC, och vi har en trevlig miljö att arbeta i. Arbetet innebär avancerad bockning av plåtartiklar. Arbetet är väldigt varierande då vi har korta serier och flertalet kunder med extremt höga krav. Arbetet hos oss sker i 2-skift i dagsläget.

Profil

För att trivas på företaget och ha rätt förutsättningar för tjänsten som kantpressoperatör förutsätter vi att du har en verkstadsutbildning och/eller yrkeserfarenhet inom verkstad. Du bör ha en god vana av plåtbearbetning och tidigare arbetat med kantpressmaskiner. Truckkort är önskvärt men inget krav utan kan ordnas av oss.
Som person är du drivande och aktiv, och i ditt arbetssätt ser vi att du är noggrann, kvalitetsmedveten samt att du kan samarbeta väl med andra. Vi har flertalet kvinnliga anställda på företaget och ser gärna att vi blir fler.

Så vill du hänga med på vår fortsatta resa, tillsammans med trevliga arbetskamrater, ta kontakt med Claes Creutz, Produktionschef: 0494-792 11

Välkommen att skicka in din ansökan snarast till:

Rickard Gadmar, Platschef. tel.nr 0494-79200

rickard.gadmar@btt.pars.se

2019-01-15T09:11:37+00:002019/01/04 9:05:44|